Xavier Gámez Imbert

Xavier  Gámez Imbert  Psicólogo Psicoterapeuta Núm. Colegiado #21087 - Cataluña

  •  B
    provincia
  •  0
    Valoraciones

   Descripción

El meu nom es Xavier Gamez i lmbert, vaig nèixer l'any 1.963 i soc psicòleg i coach col.legiat al C.O.P.C (21.087). La meva formació de Grau en Psicologia la vaig iniciar i finalitzar a la U.B. i está acompanyada de formació de tres anys en la Universitat de Medicina de Barcelona.

Un cop graduat he seguit formant-me per consolidar els meus aprenentatges i posar­los al servei de pacients i clients que sol.liciten els meus serveis; ara ja fa 15 anys que treballo com a professional independent amb consulta propia a Badalona I Castelldefels.

M'he format en dos masters, un de psicologia clínica & salut a ISEP que estic cursant (2021-2023), per tal d’estar al día en les novetats cientifiques i tecnològiques d'aquesta disciplina, i un altre en coaching (lideratge) & gestió de persones a IQS (Fundemi) ja fa uns anys (2005-2006).

Durant la meva trajectoria professional he volgut completar i complimentar la meva carrera amb altres disciplines per posicionar-me devant de les persones amb el màxim de coneixements i eïnes per tenir força flexibilitat devant de les realitats que em presenten les persones, parelles i grups.

  • Per això m'ha enriquit i satisfet molt comptar amb els coneixemenst i habilitats propies de l'Anàlisi Transaccional, La Terapia basada en la Inteligencia emocional, la neurolinguisria (PNL), la Hipnosi Erikssoniana, el Coaching (en les diferents vessants), la Terapia racional-emotiu-conductual d'Ellis (TREC) i la psicologia clínica orientada a nen@s i adolescents.

Aquesta formació i experiencia està al servei de les persones per tal de millorar la seva qualitat de vida, la seva salut mental-física-social i espiritual. També si es vol fer un procès d'acompanyament decreixement o descuberta del potencial, iniciar un proces psicoterapeutic amb alguna de les orientacions psicològiques que puc aferir adaptades a les necessitats de cada persona o treballar amb tècniques d'hipnosi per accedir a informacions menys conscients.

Una salutació molt cordial!!

Dirección del estudioXavier
   50  € presencial a partir de

   Enfoques terapéuticos

  • Terapia cognitivo-conductual
El Primer paso no te lleva donde quieres, pero te saca de donde estás.

  Pide una cita